Dec 12, 2011

Desember er ankommet

Desember er ankommet og det betyr - til tider stressende perioder - men også mye avslapning og god stemning. Jeg og Margrethe tok oss en tur på cafè midt i eksamenstiden. Virkelig kos.

Og vi er begge enige om at Stavanger er den desidert fineste og koseligste byen i Norge!
Eksamens-humør! Been there...

Mens jeg skrev den siste eksamenen tok jeg meg også friheten til å reise hjem en uke - og jobbe litt på statoil. Veldig kos å være hjemme. Julekaker, julepynt, og etterhvert snø... Kan ikke la vær å komme i julestemning!





Etter ferdiglevert eksamen på torsdagen, reiste jeg og Espen på en lenge planlagt Oslo-tur på fredagen. Mye grunnet for å treffe vår fantastiske, koselige bryllupsfotograf, men også for å tilbringe tid sammen og nyte tiden før jul.


Det ble julegaveshopping, en kjempe koselig tre timers middag med Linda, masse god mat, spontantur på kino på lørdagskvelden, observering av galne folk natt til søndag, julestemning, mye kjærlighet, is på Oslo city med Øystein, sene kvelder, osv. Oppsummering: En fantastisk langhelg i Oslo.

For en gang skyld var vi også tidlig ute til flyet og flyplassen, lite hjalp det når flyet er forsinket... Så vi sitter nå her på Gardermoen begge to - og koselig er det altså. Ingenting å klage på. Selv om jobben kaller fortest mulig for begge to - jaja, ikke mye å gjør med det. ;)

Vi er på tur.

4 comments:

Familien Hoveland said...

Dere får lage litt julestemning på Gardermoen - syng en julesang:-)

Klem.

Prop-ellen said...

hehe. Den idèen ble merkelig nok utelukket. ;)

Promosyon said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Unknown said...
This comment has been removed by a blog administrator.